Specialist in drukwerk op dunnere papiersoorten

Zoals bijsluiters, manuals en booklets! Wij bieden ook het ontwerp en opmaak van deze materialen.

Bijsluiters

expertise

Tekstbeeld heeft zich afgelopen jaren gespecialiseerd in de productie van bijsluiters, manuals en booklets voor verschillende sectoren.

Dit vergt vakmanschap en een nauwe samenwerking met onze klanten. Dankzij onze expertise en technische kennis kunnen wij onze klanten uitgebreid adviseren en begeleiden tijdens het gehele productietraject.

Manuals

100% kwaliteit

Kwaliteit is voor ons van essensieel belang. Gedurende het productieproces worden er uitgebreid kwaliteitsinspecties uitgevoerd om te kunnen verzekeren dat de producten aan de eisen van de klant voldoen.

Verpakkingen

Etiketten

Duurzaamheid

Tekstbeeld is milieu 14001 en FSC gecertificeerd. Al onze grondstoffen worden onder deze certificaten aangekocht. Wij spannen ons op verschillende manieren in om als drukker duurzaam te produceren.

Een van onze aandachtspunten is om ons productieproces zo energiezuinig mogelijk in te richten. Daarvoor investeren wij in duurzame energie en werken we hard aan het terugdringen van ons energieverbruik.

Interesse?

Vraag via het formulier eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte aan. Direct mailen naar info@tekstbeeld.nl kan ook.